farmor och kundvagnNågot som har blivit populärare på senare tid är shoppingresor till bland annat Ullared, efter deras deltagande i TV har de ökat sina besök med flera tusen om året. Vad som är lockande för just Ullared är dem billiga priserna men också allt därtill. Att det är en lång kö på flera meter under hela dagen som Ullared har öppet är egentligen ett ganska fantastiskt fenomen. Om man åker ner mot Ullared så är det en bra idé att fixa boendet innan då det ofta är fullt på både campingar och hotell. På Lia Hof får man bo lyxigt i slottsmiljö och njuta av naturen runt om.

Bo i slottsmiljö

Att bo i slottsmiljö har sina fördelar, lyxen blandat med natur är alltid ett vinnande koncept. Att det också endast ligger 8 kilometer från Gekås i Ullared gör det till ett ännu mer lyckat koncept. Här kan man också boka paket som passar just er, det kan vara ett tjejpaket som bjuder på mousserat vin och annat lyx för väninnorna.

Flera shoppingresor

Ullared är självfallet inte den enda shoppingresan som man unnar sig idag utan en resa till Europa exempelvis Italien är givet. Att åka till Milano och uppleva de exklusiva shoppingdistrikten är inte helt fel. Andra städer som också funkar som shoppingresmål är New York, London, Istanbul, Peking och Heiligenhafen. Resmålen nås antingen med buss, båt eller flyg och är helt beroende på målet och vad man själv föredrar. Med båt kan man nå de flesta hamnstäder och just till Tyskland så kan man handla under dagen för att sedan återvända tillbaka till Sverige samma dag.