Bland snapsvisor, blommor och glada miner kommer de flesta av oss att befinna oss snart. Detta då det snart är midsommar. Studenterna har lämnat skolan och många har antingen redan gått på semester eller börjat nosa på sin. Nu är det sommar och nu är det sol som gäller för hela slanten. Och, när det kommer till midsommar så är det en dag som många vill fira med stil och med mycket glädje. Om det är så att du är en av de 3,6 miljoner svenskar som får sin skatteåterbäring tillbaka innan midsommar så har du även extra mycket att fira – och kan med det vara extra snygg.

”Fler än någonsin tidigare – drygt 3,6 miljoner personer – får i år tillbaka på skatten före midsommar. De får dela på 30,1 miljarder kronor, vilket är nästan 2,5 miljarder mer än vad som betalades ut före midsommar i fjol, meddelar Skatteverket.” (läs mer här)

Shoppa loss online!

Att gå i affärer och strosa i all ära. Men hur härligt är det inte när vi kan surfa in på exempelvis www.smartgirl.se och hitta mängder av snygga plagg och se modeller som bär upp dem och andra snygga outfits? Det ger massor av inspiration och kan få dig till att våga lägga ned något extra häftigt i varukorgen som du annars kanske skulle gått förbi om det var i en fysisk butik. SÅ, online är det nya och när tiden är knapp och du har massor av annat viktigt på din att göra lista så är detta det perfekta shoppingsättet inför att bli snygg på midsommar. Tänk på var du ska befinna dig och vad det kommer vara för aktiviteter. Då kommer du garanterat att lyckas fira midsommar med stil.